Ποιοι Είμαστε

Στην Livewise, με συνολικά 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, με ένα μοναδικό, μοντέρνο και κυρίως βιώσιμο και ανθεκτικό στις προκλήσεις του μέλλοντος τρόπο. Αναβαθμίζουμε την ανθρώπινη εμπειρία δίνοντας ζωή στα οράματα και τους στόχους των ανθρώπων μας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα!

Η Ομάδα μας

Μαρίνος Καλλιγάς

Partner

Αρχιτέκτονας απόφοιτος  του Pratt Institute NY, συνδυάζει την εμπειρία της μελέτης με την ικανότητα της συμμετοχής σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Wilmote Architects της Γαλλίας ενώ με την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2002 ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Pavlos Kalligas. Στα έργα του συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις πλέον υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής κατοικίες στην Ελλάδα ενώ συμμετείχε ενεργά στον σχεδιασμό και την κατασκευή τοκόσημων  έργων όπως το Ολυμπιακό Ιπποδρόμιο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Μουσείο κυκλαδικής τέχνης.

Γιώργος Πεντίδης

Partner

Έχει περισσότερα από 15ετη εμπειρία στο χώρο των επενδύσεων και της ανάπτυξης ακινήτων. Είχε για 10 χρόνια ρόλο του Διευθυντή Επενδύσεων στην BlueHouse Capital,ενώ πριν κατείχε του θέση του Οικονομικού Αναλυτή Ομίλου στον Όμιλο ΓΕΚΤΕΡΝΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκησή Επιχειρήσεων ΜΒΑ από την ΑΣΟΕΕ και απόφοιτος του Real Estate Management Program του Harvard University. Από το 2011 είναι charter surveyor (MRCIS).

Δημήτρης Σαμαράς

Development Manager

Είναι υπεύθυνος Έργων και διαθέτει 15ετη εμπειρία στην εκτέλεση σύνθετων οικιστικών έργων υψηλών προδιαγραφών . Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και διακρίνεται για την τελειομανία του και την ακρίβεια με την οποία διαχειρίζεται όλα του τα έργα.

Ιωάννα Δούμα

Marketing & Sales Manager

Είναι υπεύθυνη του τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων. Με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις, διαχειρίζεται το commercial τμήμα αλλά κυρίως είναι υπεύθυνη των πελάτων, της κατανόησης και υλοποίησης των επιθυμιών τους. Είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και την διακρίνει το πείσμα, η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα της.

Μαρία Ψαρρά

Analyst

Υπεύθυνη για την ανάλυση και την αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας καθώς και των επιμέρους λειτουργιών. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων . Είναι διακεκριμένη για την οργανωτικότητα και την επαγγελματική της κατάρτιση.