Σχεδιασμός και Τεχνολογία

Σαλόνι

Το μέρος που νιώθεις ο εαυτός σου!

Αποτελεί τον χώρο που θα καταναλώνετε τον περισσότερό χρόνο σας, είτε μόνοι είτε με την οικογένεια σας. Θα πρέπει λοιπόν να είναι ένας χώρος σχεδιασμένος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ,να αποπνέει την ατμόσφαιρα που χρειάζεστε για να αισθάνεστε άνετα, ξεκούραστα και να χαλαρώνετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Κουζίνα

Το μέρος που μπορείς να δημιουργήσεις απίστευτα πράγματα!

Η κουζίνα είναι το μέρος, όπου η διαχείριση χώρου είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται πολύ αποθηκευτικό χώρο αλλά ταυτόχρονα σωστή διαμόρφωση των τμημάτων του δωματίου αυτού. Πληρώντας αυτά τα κριτήρια, θα κινήστε στο χώρο πολύ πιο άνετα, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο χρόνο και χώρο.

Εσείς απλά φανταστείτε το και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Μπάνιο

Το μέρος όπου μπορείς να χαλαρώσεις!

Το μπάνιο είναι ο χώρος που μπορείτε να χαλαρώσετε, γ ’αυτό δημιουργούμε για εσάς αυτό που έχετε ονειρευτεί αλλά ταυτόχρονα ένα χώρο πρακτικό και άνετο.

Τεχνολογία

Εξωτερικά Κουφώματα Αλουμινίου κορυφαίας σειράς και υαλοπίνακες υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με ηλεκτρικά ρολά και σίτες.

Υψηλής ποιότητας ξύλινα δάπεδα, μεγάλης διάστασης ειδικά σχεδιασμένα για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Κορυφαίο Σύστημα Ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Ζεστό χειμώνα και δροσερό καλοκαίρι και ασύγκριτη ηχομόνωση.

Ηλιακά πάνελ για ζεστό νερό χρήσης

Εξωτερικό Πιστοποιημένο Σύστημα θερμοπρόσοψης, για ασύγκριτη θερμική άνεση όλο το χρόνο.

Προσωπικός καυστήρας φυσικού αερίου, μποιλερ ζεστού νερού χρήσης διπλής ενέργειας με δυνατότητα χρήσης φυσικού αερίου και στην κουζίνα.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Οι σχεδιασμοί νέων σπιτιών, όλο και περισσότερο, περιλαμβάνουν την προσθήκη ενδοδαπέδιας θέρμανσης ως εναλλακτικό αλλά και αποτελεσματικότερο τρόπο για την δημιουργία της ιδανικής εσωτερικής ατμόσφαιρας .Μπορεί να εγκατασταθεί ως το πρωτογενές σύστημα θέρμανσης σε ολόκληρο το κτίριο ή ως θέρμανση μεμονωμένης χρήσης για θερμική άνεση.

Χαρακτηριστικά:

 • Μέγιστη θερμική άνεση
 • Ποιότητα εσωτερικού αέρα
 • Ενέργεια
 • Ασφάλεια και υγέια
 • Μακροζωία
 • Συντήρηση και επισκευή
 • Εξοικονόμηση

Θερμοπρόσοψη

Στην καθημερινότητα μας, μια τεράστια ποσότητα ενέργειας χρησιμοποιείται για να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία στα κτίρια. Στόχος μας είναι να μειώσουμε, όσο το δυνατόν, την απαιτούμενη ενέργεια και να μετριάσουμε τα υπερβολικά κόστη.

Με την θερμοπρόσοψη το σπίτι:

 • Είναι ενεργειακά αποδοτικό, εξοικονομώντας έτσι στον ιδιοκτήτη χρήματα.
 • Παρέχει πιο σταθερές θερμοκρασίες, παράγοντας ένα πιο άνετο περιβάλλον σε όλο το χώρο.
 • Έχει ελάχιστα επαναλαμβανόμενα κόστη, καθώς η θερμομόνωση δεν απαιτεί συντήρηση.
 • Μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα ενός κτιρίου.

Internet of Things

Βρισκόμαστε στην εποχή των “έξυπνων” κατοικιών. Υπάρχουν πολλές λύσεις για το σπίτι που βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία. Τα «έξυπνα» συστήματα ασφαλείας με αισθητήρες, οθόνες, κάμερες και συστήματα συναγερμού, έξυπνο οικιακό ενεργειακό εξοπλισμό, όπως έξυπνοι θερμοστάτες, φωτισμός, συσκευές ομιλίας ,ποιότητα του αέρα στο σπίτι και παρακολούθηση της ποιότητας του νερού και πολλά άλλα. Είναι η επιλογή σας να κάνετε την ζωή σας καλύτερη και να απολαμβάνετε αυτές τις εξαιρετικές υπηρεσίες, οι οποίες προβλέπεται πως σε μία δεκαετία θα βρίσκονται σε κάθε σπίτι.

Είμαστε εδώ να για να μεταμορφώσουμε την ζωή σας!